Glaasje met zalm, kaas en verse kruiden
voor 6 glaasjes:
- 200 g gerookte zalm
- 10 cl room
- 100 g plattekaas (kwark, verse kaas)
- gedroogde dille
- 1/2 koffielepel gehakte en gedroogde peterselie
- peper v/d molen
- zout of Herbamare Original kruiden
- gerookte zalm
- 1 koffielepel versnipperde lente-ajuin
- Klop de room op.
- Meng de peterselie en een snuifje gedroogde dille onder de plattekaas.
- Breng op smaak met Herbamare kruiden of zout en peper v/d molen.
- Meng de room onder de plattekaas.
- Verdeel de kruidenkaas over 6 aperitiefglaasjes.
- Snijd de zalm in blokjes en meng er de lente-ajuin onder.
- Verdeel de zalm over de glaasjes.
- Laat een uurtje rusten in de koelkast.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten